Workshop Zakelijk kleden & Etiquette

Workshop Zakelijk kleden & Etiquette

Afgelopen woensdag op 9 november hadden wij, van de opleiding secretariële beroepen, een workshops zakelijk kleden en etiquette.

Het was een erg leerzame dag. We kwamen aan en werden ontvangen door de docent van de mode opleiding. Iets later dan wij, kwamen de leerlingen van de mode opleiding ook aan. We werden gekoppeld aan 1 of meerdere studenten van de andere opleiding. We moesten met diegene eerst nog een formulier invullen over onszelf en daarna gingen we de stad in om zakelijke kleding te vinden die wij zelf ook leuk vonden om te dragen. De studenten van de mode opleiding hebben hier natuurlijk net wat meer verstand van dan wij en gaven ons goede tips over wat ons wel en niet mooi zou staan en wat je wel en niet kan dragen op bijvoorbeeld je stage. Elke keer als we een leuk kleding stuk/setje hadden gevonden moesten we van de outfit een foto maken voor ons verslag van deze dag.

 Om 13:15 moesten we weer terug zijn op school want we hadden nog een workshop, namelijk een workshop over etiquette. We werden leuk ontvangen in het restaurant dat bij deze school hoort. Toen we eenmaal allemaal aan tafel zaten werden ons een aantal dingen uitgelegd over hoe je bijvoorbeeld netjes aan tafel moet zitten, hoe je je bestek moet gebruiken en welk bestek voor wat is. Na een uitgebreide uitleg werden we door de studenten van deze opleiding geserveerd met het eten. Tussen de gerechten door werden ons nog een aantal dingen uitgelegd.

Rond 15:00 was iedereen uitgegeten en gingen we met de metro weer terug naar huis. Wij vonden het een erg leuke en leerzame dag

Estelle

Zadkine Spijkenisse

Secretariele beroepen

Leerjaar 1

Workshop Zakelijk kleden & Etiquette
Workshop Zakelijk kleden & Etiquette
Workshop Zakelijk kleden & Etiquette
De tweede outfit vond ik een goede outfit maar had ik zelf niet snel gekozen.

.

Relevante opleidingen