Wie ben ik?

Mijn naam is Nienke de Nekker ik volg de opleiding Management Assistant niveau 4. Ik zit nu in mijn tweede leerjaar. Dit jaar loop ik een half jaar stage bij onze opleidingsmanager Mevrouw Molier. Ik ben 17 jaar en ik woon in Rhoon. In mijn vrije tijd hockey ik en doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Naast mijn stage ben ik ook werkzaam bij Rituals, hier werk ik voornamelijk in het weekend.

Wie ben ik?

Voordat ik begon met de opleiding Management Assistant op het Zadkine, deed ik mavo op het Dalton Lyceum Barendrecht. Hier heb ik 4 jaar op school gezeten. In mijn vierde jaar moest ik natuurlijk kiezen wat ik voor vervolgopleiding wilde doen, dat vond ik heel lastig omdat ik nog totaal geen idee had wat ik later wilde doen. Uiteindelijk heb ik voor de opleiding Management Assistant gekozen omdat je er allerlei kanten mee op kunt.

Wanneer ik deze opleiding heb afgerond wil ik graag een jaar reizen en daarna een HBO opleiding volgen. Welke opleiding? Dat weet ik nog niet, gelukkig heb ik daar nog genoeg tijd voor om over na te denken en kan ik volgend jaar het keuzedeel Voorbereiding hbo volgen!

Nienke de Nekker
Management Asistant PAL

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen