Wie ben ik?

Mijn naam is Anne Silvia Oostveen en ik loop dit jaar een half jaar stage bij de heer Mulder en mevr. Aue-Reedijk voor 4 dagen in de week (maandag t/m donderdag). Ik ben 17 jaar en woon in Barendrecht. Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb 3 lieve broertjes

Wie ben ik?

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Voor deze opleiding heb ik vmbo-kader gedaan op de Focus Beroepsacademie in Barendrecht. In de 4 jaar dat ik daar op school heb gezeten heb ik goed nagedacht over wat ik eigenlijk wilde worden en na deze opleiding wilde gaan doen. Dat was voor mij nog een best moeilijke keuze, omdat ik bijna alles leuk vind. Na veel gepraat en gezien te hebben, heb ik een knoop moeten doorhakken tussen apothekersassistente en managementassistent. De reden dat ik voor deze opleiding heb gekozen, is omdat je met deze opleiding nog alle kanten op kan. Het is een breed beroep en ook een goede basis voor je verdere toekomst.

Wat doe ik naast school?

Naast school probeer ik zo veel mogelijk tijd te maken voor vrienden en familie. Naast school en stage werk ik ook nog bij Jumbo en het zwembad Inge de Bruijn. Daarnaast dans ik elke week op woensdag.

Hoe verder?

Nadat ik deze opleiding heb afgerond wil ik graag doorstuderen in het HBO. Wat ik ga doen op het HBO vind ik nog best moeilijk. Gelukkig kan ik deze keuze nog even uitstellen. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik voor de opleiding van Zadkine heb gekozen, omdat ik er heel veel leer. Management Assistant is een mooie basis waar ik zeker veel aan heb.

Anne Oostveen, opleiding Management Assistant, locatie Prins Alexanderlaan

Management Assistant is een mooie basis!

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen