Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege

Hoog bezoek….

Wat mij gister is overkomen had ik alleen maar van kunnen dromen. Met de 'veronderstelling' dat Minister Jet Bussemaker en Wethouder Hugo de Jonge een bezoek zou brengen, hebben wij woensdag 28 september als verrassing hoog bezoek gehad van Hare Majesteit Koningin Maxima op Zadkine Startcollege Frankendaal.

Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege

Onder begeleiding van Pauline Soer ondersteun ik het Marketing Communicatie team en mocht dus meehelpen met wat voorbereidingen voor dit geheime project. Gewapend met een gastenlijst in mijn hand mocht ik onze gasten ontvangen zoals Wethouder Hugo de Jonge,  pers, beveiligers, persvoorlichters en  buurtbewoners.

Op een dag zoals deze heb ik de nodige ervaring opgedaan. Het functioneren als gastvrouw  is dan ook een taak die aansluit bij mijn huidige opleiding Directiesecretaresse niveau 3.

Nu een dag verder en nog steeds helemaal verbouwereerd met m'n hart in mijn keel en bijna vergeten adem te halen, herleef ik het moment opnieuw bij het typen van dit bericht. Jeetje wat een bijzondere dag, wat een spektakel, enorm dankbaar voor dit prachtige moment dat ik als stagiaire en natuurlijk namens al mijn collega’s heb mogen meemaken en nooit meer zal vergeten.

Bedankt Zadkine Startcollege Frankendaal voor deze onvergetelijke dag!!!

Sammy Koeleman, student Directiesecretaresse Zadkine niveau 3

Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege
Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege
Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege
Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege
Werkbezoek Koningin Máxima aan Zadkine Startcollege
Jeetje wat een bijzondere dag, wat een spektakel!
Ga naar: Home - Startcollege

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen