Wat een mooie Spanje ervaring!

Twee weken zonder je eigen omgeving met de klas weg. Met het vliegtuig naar Valencia. Een hele bijzondere ervaring om met je school naar een camping in Gandia te gaan, opgesplitst in verschillende huisjes.

Wat een mooie Spanje ervaring!

In deze 2 weken heb ik veel ervaringen opgedaan en veel meegemaakt. De grootste reden om mee te gaan was voor mij  toch wel de Spaanse taal en de zelfstandigheid waarmaken die je krijgt opgedragen.

Ik heb tijdens deze reis veel gedaan en meegemaakt. Ik ben drie dagen per week naar een Spaanse school geweest, excursies gedaan naar fabrieken, berg beklommen, Valencia bezocht en Gandia, naar het strand geweest, een boottocht gemaakt enz.

Ik heb van alles wat ik heb gezien en gedaan heel erg genoten en heb mijn ogen uit gekeken. Je maakt dus ook niet alleen kennis met een andere taal, maar ook met een hele andere cultuur. Heel belangrijk voor mijn toekomst als Managementassistent!

Kortom ik ben heel blij dat ik mij hiervoor heb aangemeld en deze reis heb meegemaakt!

 

Anne Oostveen
Eerstejaars opleiding Managementassistent
Locatie Prins Alexanderlaan

Wat een mooie Spanje ervaring!
Wat een mooie Spanje ervaring!
Ik ben heel blij dat ik deze reis heb meegemaakt!

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen