Wat een jaar!

Lieve allemaal,

Wij zijn bijna allemaal aan onze zomervakantie begonnen. Toch nog een berichtje van mij. Vorige week heb ik mijn diploma behaald en aan iedereen laten zien dat als je er hard voor werkt, je veel kunt bereiken.

Wat een jaar!

Iedereen die mij het afgelopen jaar heeft gevolgd, weet dat ik tijdens mijn laatste stage enorm veel heb geleerd. Ik heb georganiseerd, planningen gemaakt, ondersteund en ook in het middelpunt van de belangstelling gestaan toen mijn mijn harde werken beloond werd met het Zadkine-uitblinkerschap! Ik kan iedereen aanraden de opleiding Managementassistent bij Zadkine te volgen. Je krijgt een basis aan theorie  en daarnaast alle mogelijkheden om je organisatorische vaardigheden te ontwikkelen. Je moet natuurlijk wel open staan voor de kansen die je krijgt. Ik kijk terug op een fantastisch laatste jaar met als hoogtepunten de organisatie van de Open Dagen en de lunch met ons nieuwe Koningspaar. Na de zomervakantie start ik met de hbo opleiding Media & Entertainment Management. Ik denk dat ik mij daar heel erg thuis zal voelen. Gelukkig hoef ik Zadkine nog niet te missen, na de zomervakantie word ik tijdens de jaaropening van het Zadkine schooljaar gehuldigd als uitblinker van het jaar. Daar kijk ik erg naar uit, er volgt in september nog een uitblinkersdiner in de Hermitage in Amsterdam en in oktober het landelijke uitblinkersgala! Natuurlijk zal ik ook deze belevenissen via dit blog delen. Vergeten jullie niet op mij te stemmen voor de landelijke verkiezing? Hieronder trouwens een foto van afgelopen vrijdagmiddag. Samen met meneer Naterop, mevrouw Reedijk, Anne-Fleur, Laura & Waikit heb ik het schooljaar met een High Tea afgesloten.

Voor nu wens ik jullie allemaal een hele mooie zomervakantie! En...heb je nog geen vervolgopleiding gekozen? Denk dan eens na over de opleiding Managementassistent, ik kan het je aanraden!

Groetjes,

Hillary Koenders, gediplomeerd Zadkine UItblinker

Secretariële beroepen, locatie Benthemstraat 15

Wat een jaar!