Wat doen studenten van de opleiding Leisure & hospitality in Spijkenisse?

Studenten van de opleiding Leisure & hospitality zijn afgelopen schooljaar op excursie geweest in Parijs en Duitsland. Zij zijn op werkveldbezoek geweest en hebben hun eerste evenement met succes afgerond.

Wat doen studenten van de opleiding Leisure & hospitality in Spijkenisse?

Start van de opleiding Leisure & hospitality Zadkine Zuid-Hollandse eilanden

Studenten van de opleiding Leisure & hospitality in Spijkenisse zijn de opleiding goed begonnen! Na een kennismakingsweek zijn zij de tweede week met de bus vertrokken naar Parijs. De eerste dag werd er een bezoek gebracht aan Montmatre en de Sacre Coeur, de tweede dag zijn zij naar Eurodysney geweest om animatie van dichtbij te ervaren. 's Avonds was er een lichtentour door Parijs, met een bezoek aan de Eiffeltoren. De derde dag stond de Notre Dame en een wandeling over de Champs-Élysées naar de Arc de Triomphe op het programma. Na een afsluitende maaltijd gingen we moe maar voldaan naar huis. Het was een superleuke week!

 

Op werkveldbezoek in Zeeland

Studenten van de opleiding Leisure & hospitality in Spijkenisse zijn in oktober drie dagen op werkveldbezoek geweest bij Roompot vakantieparken, Landal Burgh Haamstede, Centerparcs Port Zélande en Camping de Quack. De studenten kregen informatie en een rondleiding over de parken en camping en verzorgden zelf rondleidingen in de omgeving. Op de camping leerden zij tenten opzetten, wat nog niet mee viel.

 

Studenten Leisure Zadkine Zuid-Hollandse Eilanden organiseerden het Sinterklaashuis in landhuis Olaertsduy

Op 20 en 27 november organiseerden de studenten een Sinterklaasfeest in het tot Sinterklaashuis omgedoopte landgoed Olaertsduyn in Rockanje. De kinderen mochten na ontvangst kleuren, een Pietenmuts maken. Na een korte puzzeltocht werden de kinderen naar het landhuis gebracht waar zij taaitaai poppen konden versieren, een theaterstukje met dansje van de Pieten te zien kregen en natuurlijk de Sint konden ontmoeten. Het was een geweldig feest!

Wat doen studenten van de opleiding Leisure & hospitality in Spijkenisse?