Van student via stagiair naar uitblinker!

Het afgelopen jaar vond ik het super om iedereen op de hoogte te houden van mijn belevenissen. Ik ben student van de opleiding Secretariële beroepen en heb diverse keren stage gelopen. Het afgelopen jaar heb ik tijdens mijn stage alle PR-activiteiten van onze afdeling geregeld. Aan elke stage komt een einde, helaas ook aan deze. De afgelopen weken heb ik aan mijn studieresultaten gewerkt.  Graag deel ik een leuk nieuwtje met jullie allemaal!

Van student via stagiair naar uitblinker!

Zoals jullie wellicht weten, heb ik een grote rol gespeeld in de organisatie van de open dagen en infodagen, welkomstbijeenkomsten, meeloopdagen etc. Tijdens mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om een nieuwe passie voor PR en organiseren te ontwikkelen. Ik heb alle evenementen met veel plezier georganiseerd en deze motivatie en passie hebben mij tot Zadkine Uitblinker van 2013 gemaakt. Ik ben hier ontzettend blij mee en voor mij is dit een waardering vanuit Zadkine voor al mijn inzet. Toen ik in februari 2011 met mijn opleiding managementassistent startte, had ik nooit gedacht dat ik twee jaar later deze ere titel in ontvangst mag nemen.  Ik heb met volle teugen van mijn stageperiode en de daarbij behorende werkzaamheden/verantwoordelijkheden genoten. Samen met mevrouw Reedijk en het PR-team heb ik ontzettend genoten van mijn laatste jaar op Zadkine. De nominatie is voor mij dan ook de kers op de taart! Na de zomervakantie word ik gehuldigd in de St. Laurenskerk in het bijzijn van alle Zadkine medewerkers, daarna start ik met een goed gevoel en fantastische voorbereiding aan mijn vervolgopleiding Media & Entertainmentmanagement in het HBO.

Omdat ik Zadkine Uitblinker ben geworden, ben ik automatisch aangemeld voor de landelijke verkiezing. Willen jullie mij helpen om deze titel te halen? Vanaf 17 juni hebben jullie de mogelijkheid om op mij te stemmen. Ik hoop dat iedereen dat zal doen!

Met hartelijke groet,

Hillary Koenders
Zadkine Uitblinker 2013
Secretariële beroepen, locatie Benthemstraat 15