Van niveau 3 naar niveau 4 in een half jaar!

Beste lezers,

Mijn naam is Dulce en ik volg de opleiding Managementassistent. Na het behalen van mijn diploma Secretaresse ben ik gaan werken als officemanager.

Van niveau 3 naar niveau 4 in een half jaar!

Aangezien ik graag mijn diploma Managementassistent wil behalen, besloot ik weer naar school te gaan.
Ik heb een druk bestaan, ben moeder, heb een baan en ben in februari jl. gestart met de opleiding Managementassistent. Heel graag wil ik mijn opleiding voor de zomervakantie afronden. Met dank aan Zadkine kan ik dit waar maken.

Mijn motto is: waar een wil is, is een weg. Als je iets wilt, dan kan je het. Maar je moet het uiteindelijk wel zelf doen, want niks gaat vanzelf. Als je een doel hebt, moet je ook er voor gaan. Ik ga binnenkort op stage, ik zal jullie op de hoogte houden!

Groetjes,
Dulce Gomes

Secretariële beroepen, locatie Centrum