Vakschool Schoonhoven

Als je interesse hebt in een opleiding op Vakschool Schoonhoven, dan kies je ervoor om met je handen te werken en mooie producten te maken. Zelfstandigheid, vakmanschap en creativiteit zijn de belangrijkste competenties voor alle opleidingen die worden aangeboden. Op Vakschool Schoonhoven word je opgeleid, voor een vakgebied waar het belangrijk is om zelf de juiste keuzes te leren maken. Uiteraard word je hierin zo goed mogelijk begeleid.

In dit filmpje vertelt Pieter Vermeulen, welke opleidingen Vakschool Schoonhoven aanbiedt, en welke mogelijkheden er precies zijn tijdens de opleiding. Ook zie je studenten die bezig zijn met het maken van een product. Daarnaast zie je mooie producten zoals onder andere edelstenen die studenten zelf hebben gemaakt.

Vakschool Schoonhoven biedt vele opleidingen aan op het gebied van goud- en zilversmeden, juwelier, uurwerktechniek en glazenier. Deze opleidingen zijn er zowel in vol- als deeltijd.

Als je voor een voltijd opleiding kiest, moet je minimaal een vmbo kader of een vmbo theoretische diploma hebben. Maar als je kiest voor een deeltijdopleiding, moet je meestal werkzaam zijn in de betreffende branche. Daarnaast is de minimum leeftijd van een deeltijdopleiding 23 jaar.

Wil je graag nog meer weten over Vakschool Schoonhoven? Lees dan snel verder