Unieke prestatie

Karim Tachi behaalt zijn diploma niveau 1 bij Zadkine Startcollege met een 3F voor rekenen. Dat staat gelijk aan niveau 4!

Unieke prestatie

In 2012 kwam Karim vanuit Marokko naar Nederland. Hij had in Marokko wel al certificaten en diploma's behaald, alleen het duurde Karim te lang voordat deze in Nederland werden omgezet.

De 30-jarige Karim schreef zich in op verschillende niveau's bij diverse scholen. Overal werd hij afgewezen, alleen Zadkine Startcollege nodigde hem uit voor een intake. Karim volgde de opleiding Assistent installatie- & constructietechniek. Hij is geslaagd voor zijn niveau 1 en heeft zelfs voor rekenen een 3F. Dat staat gelijk aan niveau 4.

De ietwat verlegen Karim komt heel rustig en bescheiden over. Op de vraag wat hij aan andere wil meegeven, zegt hij het volgende: "Ik had al jaren werkervaring en dacht zo wel aan werk te komen. Maar zonder diploma word je niet aangenomen. Ook als je wat ouder bent: haal je diploma!"

Karim wil zo veel mogelijk verder leren en gaat binnen Zadkine verder richting elektrotechniek.

@Karim: het team van Zadkine Startcollege is super trots op je! We hebben je het allemaal al persoonlijk gezegd, maar nu nog een keer: wij weten zeker dat jij een mooie en goede toekomst hebt!

Unieke prestatie
Unieke prestatie
Ook als je wat ouder bent: haal je diploma!
Ga naar: Home - Startcollege

Relevante opleidingen