Studenten vertellen.

Als eerstejaars student van de opleiding Managementassistent organiseer je eind oktober  je eigen ouderavond. Op  maandagavond 29 oktober 2012 was het zo ver. De PR-commissie van onze opleiding verzorgde de ontvangst van de ouders en wij hebben als klas erg ons best gedaan om onze opleiding zo goed mogelijk te presenteren aan de ouders/verzorgers of anderen die waren gekomen.
Voor  veel studenten van onze klas was dit de eerste keer dat wij  zelf een bijeenkomst  moesten organiseren. Alles ging goed, maar veel van ons waren natuurlijk zenuwachtig voor de presentatie. Toen de presentatie voorbij was, waren de meeste leerlingen erg opgelucht en blij dat het goed was verlopen. Ook hebben wij als klas veel complimenten van docenten gekregen dat het erg goed ging. Nou, dat vonden wij natuurlijk erg leuk om te horen.
Wij hebben geleerd hoe je op laatste momenten problemen moet oplossen, hoe belangrijk samenwerking is en ook realiseerden wij dat onze verantwoordelijkheid een belangrijke rol speelt!
Chayenna Baldew  & Henna Ditta
Studenten Secretariële beroepen, locatie Benthemstraat 15