Studenten Leisure geven voorlichting op infodag

Tijdens de Infodagen van Zadkine kun je kennismaken met het uitgebreide en unieke mbo-opleidingenaanbod van Zadkine. Je krijgt dan een goed beeld van de locatie terwijl er les wordt gegeven. Uiteraard kun je wel terecht met al je vragen over je mbo-opleiding. Zo ook voor de opleiding Leisure & hospitality bij Zadkine Centrum. Studenten uit het tweede en derde leerjaar hebben daarbij een eigen voorlichting gegeven aan geïnteresseerde toekomstige studenten en hun ouders voor de opleiding Leisure & hospitality.

Studenten Leisure geven voorlichting op infodag

De studenten gaven ondermeer uitleg over de lessen op school, de stages en het portfolio wat ze in het kader van deze competentiegerichte opleiding moeten bijhouden. Daarnaast gaven zij ook informatie over de sfeer op school, de werkdruk van de opleiding, de beroepsmogelijkheden en -perspectieven. Bezoekers konden met allerlei vragen terecht bij de studenten.

Heb je onze studenten gemist? De eerstvolgende infodag is op woensdag 21 maart 2012. Kun en wil je hier niet op wachten? Dan zijn er op 20 en 21 januari 2012 al onze open dagen. Tijdens deze open dagen zullen de studenten van de opleiding Leisure & hospitality meer laten zien van hun opleiding en kun je wederom terecht met al je vragen. Tot ziens bij Zadkine!

Studenten Leisure geven voorlichting op infodag
Studenten Leisure geven voorlichting op infodag