Studenten helpen bij verwendag voor jonge moeders

Zaterdag 1 maart kunnen jonge moeders in Rotterdam een dagje ontspannen. Ze ontmoeten andere moeders, gaan lekker dansen en leren hoe ze hun baby een massage kunnen geven. Kennisplatform Rotterdamse Netwerk(en) met Jonge Moeders organiseert een ware verwendag en Zadkine helpt hieraan mee.

Studenten helpen bij verwendag voor jonge moeders

Jonge moeders hebben het niet gemakkelijk. Op jonge leeftijd dragen ze al de verantwoordelijkheid voor een kind. Als ze daarnaast studeren, gaan ze ook nog eens 5 dagen per week naar school, lopen stage en dragen hier de kosten voor. Sommigen staan er zelfs helemaal alleen voor.

In het kader van Internationale vrouwendag wordt daarom een verwendag georganiseerd voor jonge moeders in Rotterdam: een dag vol opvoedtips, danslessen en workshops in bijvoorbeeld weerbaarheid, kinder-ehbo en babymassage.

Zadkine studenten helpen mee
Onze studenten helpen mee om deze dag tot een succes te maken. Studenten Secretariële beroepen zetten zich in om deze dag mede te organiseren en staan 1 maart klaar om de jonge moeders te ontvangen als gastvrouw. De Kappersopleidingen geven een tegoedbon, zodat onze studenten hen gratis kunnen knippen in de schoolsalon. Voor iets lekkers wordt ook gezorgd: Horeca vakopleidingen doneert Zadkine koekjes.

Kom naar de verwendag op 1 maart
Alle jonge moeders in Rotterdam zijn welkom. Wil je hieraan deelnemen? Stuur een e-mail naar: SKorpel@cvd.nl

Vermeld:

- of je samen met je kind komt
- hoe oud je kind is
- of je nog iemand meeneemt (bijvoorbeeld een vriendin)

Datum: zaterdag 1 maart 2014
Tijd: 11.00-15.00 uur
Locatie: Klooster Oude Noorden, Ruivenstraat 81, Rotterdam 

Meer informatie
Heb je vragen? Neem contact op met Mia Zonne: M.Zonne@zadkine.nl