Studenten Bouwkunde winnen juryprijs Bouwend Rijnmond

Woensdag 9 juli jl. reikte de heer De Bruin van Bouwend Rijnmond de prijs Bouwkunde 2013 uit. Bouwend Rijnmond is een samenwerkingsverband van uitvoerende  bedrijven voor Bouw en Infra in de regio Rotterdam.

Studenten Bouwkunde winnen juryprijs Bouwend Rijnmond

Voor de prijs Bouwkunde 2013 waren drie niveau-4 studenten genomineerd.  De jury kende een oorkonde en geldprijs volkomen terecht toe aan de ambitieuze Tim Boeter, mbo-student van Zadkine, die een afstudeerscriptie schreef over Bouw Informatie Modellen: “Bim; Samen één agenda”. De andere genomineerde studenten, Bilal Allashgar en Martijn van Balen, schreven respectievelijk over “De bouw binnen Randstedelijke gemeenten buiten Rotterdam” en “Conditiemeting en renovatieadvies van een woning. Zij kregen een geldprijs en een eervolle vermelding voor  hun prestatie. Een onafhankelijke en deskundige jury uit de bouwsector en de docententeams van twee ROC’s bepaalden de winnaar van de jaarlijkse prijs voor de best afgestudeerde mbo-student van de opleiding Bouwkunde.
Student met veel affiniteit voor bouwkunde
Tim Boeter, gaat in zijn afstudeerscriptie in op de samenwerking binnen de bouwsector. Volgens de jury komt Tim over als een zeer gedreven jonge bouwkundige. ”Hij verwerkt door middel van zijn presentatie de actualiteit bouwkunde en de problematiek daaromtrent in een concept wat niet blijft steken in het benoemen van problemen, maar duidelijk een oplossing probeert te zoeken. Een knappe stap voor z’n jonge student. Zijn presentatie zit knap en publieksgericht in elkaar en hij weet de juiste toon te treffen. Kortom, een jongeman met veel affiniteit voor bouwkunde en als een zeer, eigen volwassen mening.”


Op de afbeelding MBO Prijzen 2013 v.l.n.r.: Martin van Balen, Tim Boeter Bilal Allashgar, en de heer De Bruin van Bouwend Rijnmond

Ga naar: Home - Techniek