Structuurklas Entree Plus bij Zadkine Startcollege

Zadkine Startcollege is er voor iedereen ouder dan 16 jaar die geen diploma heeft. Ook voor degene die iets meer aandacht nodig hebben, zijn wij er! Zo kennen wij Entree Plus waar in Capelle aan den IJssel een klas is voor jongeren met een stoornis in het autistisch spectrum. Marvin is één van de studenten en hij zegt het volgende ...

Structuurklas Entree Plus bij Zadkine Startcollege

Hai, ik ben Marvin Lima en 19 jaar oud.

Sinds september 2015 zit ik op Zadkine Startcollege locatie Dakotaweg en volg ik de Entree Opleiding richting verkoop en retail.

Het is een leuke school, waarin we ons eigen vaste lokaal hebben. We hebben eigen kluisjes in het lokaal, een loungebank en een eettafel waaraan we samen kunnen lunchen. Ik heb een gezellige klas en aardige docenten bij wie je altijd terecht kan.

De school is niet zo groot en dat vind ik juist fijn. Je kunt hier je diploma halen en krijgt daarbij alle hulp die nodig is.

Wil je meer weten over Marvin en over de opleiding? Bekijk dan dit filmpje!

Door deze opleiding heb ik meer zelfvertrouwen gekregen; het gaat steeds beter!
Ga naar: Home - Startcollege