Stem op mij!!!!

Mijn stage als pr-medewerker heeft mij niet alleen tot Zadkine Uitblinker gemaakt, maar heeft er ook voor gezorgd dat ik a.s. vrijdag een kennismakingslunch met onze nieuwe Koning en Koningin mag bijwonen! Vrijdag 21 juni a.s. geniet ik samen met 49 andere bijzondere mensen uit de provincies Zeeland & Zuid-Holland van een Koninklijke lunch. Van mijn stagebegeleider had ik al begrepen dat ik 21 juni de hele dag vrij moest houden, maar deze speciale uitnodiging zag ik niet aankomen. Ik hoop volgende week deze bijzondere ervaring met jullie te delen.

Stem op mij!!!!

Ik heb nog een verzoek aan alle lezers van dit blog. Zoals jullie weten ben ik Zadkine Uitblinker geworden en dit betekent dat ik automatisch ben aangemeld voor de landelijk MBO Uitblinker verkiezing. Willen jullie mij helpen om de landelijke MBO ambassadeur te worden? Stem dan via  http://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2013/hillary-koenders op mij! Let op: vergeet niet je stem via de mail te bevestiging! En…… roep ook je familie en vrienden op om op deze ambitieuze jonge dame te stemmen!!
 

Met hartelijke groet,
Hillary Koenders
Zadkine Uitblinker 2013
Secretariële beroepen, locatie Benthemstraat 15