Stage bij een 5-sterrencamping!

Mijn naam is Chantal Pattes en ik zit nu in het derde jaar van manager ondernemer horeca. Ik heb afgelopen zomer stage gelopen bij een 5-sterrencamping in Nederland genaamd TerSpegelt.

Stage bij een 5-sterrencamping!

Hier liep ik stage in één van hun restaurants. Tijdens de 3 maanden durende stage mocht ik in één van hun stacaravans slapen op het persooneelsveldje. De meesten op het persooneelsveldje waren ook stagairs en er was dus eigenlijk altijd wel gezelligheid als je terug kwam van het werken. Het personeel in het restaurant was ook allemaal super gezellig en behulpzaam en die hebben er zeker bij geholpen om van deze stage een tijd te maken om nooit meer te vergeten.

Ik heb mijn stage ook nog kunnen afsluiten met een 'pool party' voor al het personeel om het einde van het seizoen te vieren. Ik ben ze super dankbaar voor deze geweldige stageperiode en ik vind het zeker een aanrader voor andere studenten die een stageplek zoeken!

Relevante opleidingen