Stadsdichter Derek Otte bij Zadkine Startcollege

Hoe gaaf is dit ... les krijgen van stadsdichter Derek Otte! Studenten van Zadkine Startcollege die de opleiding Assistent verkoop & ondernemen volgen, krijgen gewoon les van Derek. Naast heel leuk, is het ook leerzaam. De studenten leren nl. hoe je een goed verhaal moet schrijven.

Stadsdichter Derek Otte bij Zadkine Startcollege

'Er zal eens ...' is een verhalenwedstrijd in samenwerking met stadsdichter van Rotterdam Derek Otte. Bij het project staat de stad Rotterdam centraal, want wat zijn de dromen van de studenten Assistent verkoop & ondernemen voor de havenstad waarin zij wonen en studeren? De studenten gaan in verhalende vorm aan de slag met hun dromen voor de stad Rotterdam. Uiteindelijk worden de verhalen door Derek gebundeld.

Tijdens 'Er zal eens ...' leren de studenten van Zadkine Startcollege in zeven lessen hun eigen verhaal te maken. Het boek TofLof van Derek Otte dient als inspiratiebron voor hun eigen verhaal.

De studenten kregen tijdens de eerste gastles ondersteuning bij het schrijven om ze verder op weg te helpen met hun eigen verhaal. "Het was een inspirerende les, waardoor ik nu aan de slag kan met mijn eigen verhaal", aldus één van de studenten.

Ben zeer benieuwd wat hier allemaal voor moois uit komt ... succes!

Kareshma, docent
 

Stadsdichter Derek Otte bij Zadkine Startcollege
Stadsdichter Derek Otte bij Zadkine Startcollege
Ik ervaar nu dat het leuk is om met taal bezig te zijn!
Ga naar: Home - Startcollege

Relevante opleidingen