Specialisatie Sportmarketing bij Zadkine

Heb jij een passie voor sport? Dan kun je starten met Sportmarketing, een nieuwe specialisatie van de mbo-opleiding Medewerker marketing & communicatie bij Zadkine.

Specialisatie Sportmarketing bij Zadkine

Vanaf augustus 2019 worden studenten in hartje Rotterdam opgeleid voor uitdagende banen bij sportorganisaties en organisaties die sport inzetten als marketingmiddel. Uniek in regio Rotterdam.

Zadkine start met deze specialisatie, die volledig in het teken staat van sport en sportbeleving, omdat de sportmarkt groeit en continu in beweging is. Sport is dagelijks in het nieuws en bijna iedereen sport.

Voorbeelden
Serieuze zaken als hart- en vaatziekten met behulp van sport onder de aandacht brengen. Organiseren van sportevenementen. Bijhouden van de website en social media van een sporter of sportorganisatie. Dit zijn voorbeelden van werkzaamheden waar studenten, met vakken als sportmarketing, sportevents, conceptontwikkeling en online marketing & social media, voor worden opgeleid.

Doorstromen naar hbo
Ook voor studenten met de ambitie om door te studeren biedt deze specialisatie mooie kansen. De hbo-opleiding Commerciële Economie Sportmarketing & Management sluit goed aan, waardoor vrijstellingen en zelfs versnellen mogelijk zijn.

Lees meer over Sportmarketing en meld je direct aan. 

Heb jij een passie voor sport? Start met Sportmarketing!