Spaanse studenten op bezoek

Sinds vorig schooljaar heeft Zadkine Secretariële beroepen een uitwisselingsprogramma met een school in Gandia, Spanje. Vorig jaar hebben 30 van onze studenten twee weken lang de Spaanse taal en cultuur leren kennen. Natuurlijk tijd voor een tegenbezoek!

Spaanse studenten op bezoek

Zes Spaanse studenten zijn een maand lang bij ons om kennis te maken met onze cultuur en school en ook om hun communicatie in het Engels te verbeteren. Zij gaan ook op pad met een aantal Zadkine studenten om Nederland te ontdekken. Zo zijn wij op 1 april naar Brielle gegaan om de Nederlandse historie met de Spanjaarden te ervaren. De bevolking van Brielle was gekleed in zestiende-eeuwse kledij en wasvrouwen deden bijvoorbeeld aan de waterkant de was. Ook was er een kermis wat natuurlijk super was! Ieder jaar wordt in Brielle de bevrijding van de Spaanse bezetting door de Watergeuzen groots gevierd. Leuk om dit eens mee te maken.
De burgemeester van Brielle had ook aandacht voor onze Spaanse gasten, heel fijn dat hij tijd had voor een gezellige foto!
In mei gaat een groep Juridische & Secretariële studenten weer richting Gandia. De Spaanse studenten hebben hen alvast voorbereid!  Daarover binnenkort meer.

Valentina Morina

Opleiding Managementassistent

Spaanse studenten op bezoek
Spaanse studenten op bezoek
Spaanse studenten op bezoek

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen