Shurendy volgt de AKA opleiding aan het Startcollege in Schiedam

Sinds een paar weken loop ik stage bij Karwei in Hoogvliet, dit is een van de grootste Bouwmarkten van Karwei in Nederland. Ik moet alle ingekomen artikelen scannen zodat we altijd weten hoe groot de voorraad is. 

Shurendy volgt de AKA opleiding aan het Startcollege in Schiedam

Tot juni loop ik drie dagen per week stage, de andere twee dagen ga ik naar school. Ik heb het erg naar mijn zin. Het is echt leuk! Naast het scannen van artikelen ga ik soms mee met een collega en bezorgen wij de goederen bij klanten aan huis. Soms help ik ook collega’s met vullen. Je bent eigenlijk nooit alleen, maar altijd met andere mensen aan de slag. Met een logistieke opleiding kun je hier terecht, ook voor bijvoorbeeld voor het rijden met de heftruck. Vroeger werkten hier meer dan 100 mensen, nu nog maar veertig. Er zijn steeds meer andere bouwmarkten in de regio bijgekomen, vertelt zijn stagebegeleider Arie Ossewaarde. Via het scannen krijg je veel informatie. Vroeger werd er eenmaal per jaar de voorraad opgenomen, nu wordt er dagelijks een deel van de aanwezige voorraad gescand. In het magazijn staan extra spullen in het kader van acties, zoals manden voor de barbecue en fietsen, die dit weekend voor 15 procent minder de deur uitgaan. Er is altijd wel behoefte aan stagiairs. Nu zijn er vier studenten.

Wil je graag meer weten over de opleiding AKA aan het Startcollege? Lees dan snel verder

Shurendy volgt de AKA opleiding aan het Startcollege in Schiedam
Ga naar: Home - Techniek