Shandell Geertruida, Business & Fashion kandidaat Skills Heroes - etaleren

Mijn ervaring:

Voor het eerste keer mocht ik meedoen aan een wedstrijd van etaleren. We gingen 27 januari, 's morgens vroeg met de trein naar Utrecht. De finale vond plaats op het Nimeto.  Dit was echt een spannende en leervolle ervaring waarmee ik mezelf  kan ontwikkeling. Het was de halve finale voor het NK. Ik kreeg enkele materialen zoals gieters in de kleur roze en groen en plastic waslijn. Deze voorwerpen en materialen waren verplicht en moest ik dus gebruiken in de etalage. Het thema was "Inside out" en we moesten een etage maken voor de doelgroep Bijenkorf. Dus laat ik zeggen ; het was wel een beetje heftig, want ik vond de gieters en waslijn helemaal niet leuk en ik had verwacht veel leukere materialen te krijgen. Ik heb mijn  best gedaan om er iets leuks van te maken!  Ik heb nog een uitnodiging van een van de juryleden gekregen om bij hem een keertje op training te gaan. We hebben besloten niet deel te nemen aan de finale van het NK omdat dat 3 dagen zijn dus nog veel zwaarder dan deze dag!  Graag  bedankt ik mevrouw Makor die mij heeft gesteund in dit proces.

Shandell

Shandell Geertruida, Business & Fashion kandidaat Skills Heroes - etaleren
Shandell Geertruida, Business & Fashion kandidaat Skills Heroes - etaleren
Shandell Geertruida, Business & Fashion kandidaat Skills Heroes - etaleren
Shandell Geertruida, Business & Fashion kandidaat Skills Heroes - etaleren

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen