Sema & het derde leerjaar

Mijn naam is Sema Bucgun en ik ben 21 jaar. Ik zit nu in het derde leerjaar van de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistent op de Zadkine locatie Centrum. 

Sema & het derde leerjaar

Het is een erg drukke periode waarin de laatste loodjes het zwaarst wegen. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd. Ik moest verschillende taken verrichten, zoals het helpen bij open dagen, denk dan aan bezoekers ontvangen, thee/koffie rondbrengen en een presentatie geven over de opleiding. Laatst heb ik ook achter de balie gewerkt voor de taakuren die je moet behalen tijdens de opleiding. Dat was een hele leuke ervaring. Ik heb studenten te woord gestaan, telefoontjes beantwoord en taken voor de docenten uitgevoerd. De komende weken doe ik dit vaker!
 

Groetjes,
Sema
Student Secretariële beroepen, locatie Centrum
Benthemstraat 15