Secretariële beroepen & stage

Mijn naam is Anne-Fleur Snoek en ik ben tweedejaars student aan de opleiding Managementassistent op Zadkine, deze volg ik op de Benthemstraat 15.
Tijdens je schooltijd moet je ook stage lopen, ik vind dit altijd een hele leuke ervaring omdat je tijdens je stage veel in de praktijk leert.
In het 1e jaar moet je drie maanden stage lopen, deze stage heb ik doorgebracht bij restaurant Las Palmas, dit restaurant kennen jullie vast van de chef-kok Herman den Blijker!
 

Secretariële beroepen & stage

In het 2e leerjaar moet je zes maanden stage lopen, ik zit nu midden in mijn stageperiode en werk bij het verzekeringskantoor Aon. Aon is een toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. In Nederland heeft Aon 10 vestigingen met 1.900 medewerkers. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 600 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 61.000 medewerkers. Hiermee is Aon een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld. Veel werk te doen dus!!!!

Secretariële beroepen & stage