Samen opleiden met de Gemeente Rotterdam en Humanitas

De gemeente Rotterdam probeert op verschillende manieren ervoor te zorgen dat er voldoende zorgpersoneel beschikbaar is en blijft. Zadkine werkt dan ook graag mee aan een project van de gemeente om mensen in een uitkeringssituatie op te leiden tot Verzorgende Individuele Gezondheidszorg niveau 3
Het betreft mensen die in het verleden een opleiding tot helpende niveau 2 of andere zorg-/welzijnsopleiding hebben gedaan, maar nu in een uitkeringssituatie zijn beland. Dit doen we samen met Humanitas.

Samen opleiden met de Gemeente Rotterdam en Humanitas

De mensen mogen het eerste jaar -  met behoud van uitkering - de opleiding volgen en worden in die periode ingezet als stagiaires bij Humanitas. 

Na het goed afronden van het eerste jaar komen ze in dienst, als leerling-verzorgenden IG bij Humanitas. 
Begin juni is er een groep enthousiaste aspirant-stagiaires gestart met een centrale introductie-ochtend, waarbij ook vertegenwoordigers van de gemeente aanwezig waren. 
De aspirant-stagiaires gaan gefaseerd starten op de verschillende locaties van Humanitas. Ze hebben heel veel zin om aan de opleiding te beginnen.

Wij zijn blij met de komst van deze nieuwe studenten en wensen hen heel veel succes bij het volgen van de opleiding tot verzorgende IG.

Ga naar: Home - Gezondheidszorg

Relevante opleidingen