Rotterdams super talent bij Zadkine Startcollege

Daar ben ik weer! Ik wil jullie graag voorstellen aan één van onze super talenten op Startcollege locatie Frankendaal: Desley Middelkoop.

Rotterdams super talent bij Zadkine Startcollege

Desley die op zijn tweede jaar al met gebalde vuisten door de woonkamer liep, is nu 16 jaar en inmiddels Nederlands kampioen en tweevoudig Europees kampioen kickboksen. Hij gaat binnenkort naar Engeland om op maandag 21 november voor de derde keer zijn Europese titel te verdedigen.

Tussen zijn drukke stage periode en trainingsschema bij The Colosseum heeft hij tijd vrijgemaakt om wat over zijn passie te vertellen. Desley traint 4x per week en nu hij in voorbereiding is tot wel 6x per week. Van trainingen in Thailand tot stoot- en trapkussens, bokshandschoenen en pats hij kent ze maar al te goed.

Desley moet er vaak vele leuke dingen voor laten. Maar als we het over een bikkel hebben dan is hij dat wel! Hij volgt de opleiding Assistent constructie- en installatietechniek met als doel zijn diploma te halen en voor de derde keer zijn Europese titel.

Wij wensen Desley enorm veel succes toe en zijn reuze benieuwd naar de uitslag. Lees meer hierover in de volgende e-nieuwsbrief.

Sammy Koeleman, stagiaire marketing & communicatie

Secretaresse niveau 3 Zadkine Jan Lighthartstraat

Je kan het, Sprinkhaan!
Ga naar: Home - Startcollege

Relevante opleidingen