Ramon wint vakantiecheque bij Van Dijk Educatie

Ramon Ouwendijk zat gisteren bij een heel bijzondere les. Zijn docent was net begonnen aan een uur Studieloopbaanbegeleiding, toen Ramons vader binnen stapte. Hij werd gevolgd door Mireille Relou, accountmanager bij Van Dijk Educatie. Zij droeg een grote vakantiecheque ter waarde van € 1000,- en een heleboel gebak.

Ramon wint vakantiecheque bij Van Dijk Educatie

Ramon (1e-jaarsstudent Financiële beroepen) is 1 van de gelukkige studenten die meedeed aan een vroegboekactie van Van Dijk Educatie. Dit betekent dat hij zijn studieboeken dit jaar al vroeg heeft besteld. ‘Wat heeft de school geregeld, waar mijn vader aan meedoet?’, dacht hij toen hij zijn vader binnen zag komen. Hij had totaal niet verwacht dat hij zo’n mooie prijs zou winnen. Compleet overrompeld nam hij de door Van Dijk Educatie aangeboden cheque in ontvangst.

Uiteraard kwam er meteen een vraag uit de klas: ‘waar gaan we met de klas naartoe?’ Teamleider Ilaine Wyngaarde vertelde: ‘de prijs is voor Ramon, maar om het voor jullie te verzachten, krijgt iedereen een gebakje!’ Die uitspraak zorgde voor een heleboel blije gezichten. Ramon gaat nu een leuke vakantie uitzoeken. Hij weet nog niet waarheen, maar waarschijnlijk wordt het ‘dicht bij het strand’.

Ramon wint vakantiecheque bij Van Dijk Educatie