Priscilla in de praktijk

Hallo allemaal!

Mijn naam is Priscilla Pina en zit in het tweede leerjaar van directiesecretaresse/managementassistent. Als secretaresse of managementassistente ondersteun je de directeur. Organiseren, coördineren en communiceren zijn de drie belangrijkste competenties van het beroep.

Tijdens je schooltijd moet je natuurlijk ook stage lopen. Hierbij vergroot je  je kennis en vaardigheden. In het eerste leerjaar loop je drie maanden stage. Dit heb ik gedaan bij Zadkine, locatie Constantijnweg. In het tweede leerjaar loop je zes maanden stage, daar ben ik nu mee bezig. Ik ben nu al een maand werkzaam bij het Erasmus MC ziekenhuis als stagiaire, wat ik natuurlijk heel erg leuk vind!

Ook neem ik deel aan de PR commissie. Ik regel tijdens de open dagen, info dagen en meeloopdagen de ontvangst op de begane grond. Hierbij verwelkom ik alle gasten en verwijs ik ze naar de juiste verdieping of locatie. 

Priscilla Pina
Student Secretariële beroepen
Locatie Centrum
 

Priscilla in de praktijk
Priscilla in de praktijk
Priscilla in de praktijk