Oud Zadkine studente Melanie, vertelt…

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Bank- en verzekeringswezen. Deze opleiding heb ik gevolgd op Zadkine vestiging Marten Meesweg.  Het Zadkine Service Center heeft mij geholpen bij het maken van een keuze. Door middel van een aantal opleidingen te vergelijken, kon ik mezelf in het plaatje plaatsen van deze opleiding. Bovendien heb ik mijn interesses en kwaliteiten op een rijtje gezet waardoor ik een mooi beeld kon vormen en zo de keuze heb kunnen maken.

Vanaf dag één vond ik de opleiding erg interessant, want er werd van A tot Z uitgelegd wat er in de bank gebeurde en wat de geschiedenis van geld is.
Door de uitgebreide uitleg was het simpel om te begrijpen wat er in de stof behandeld werd.

Waar er veel aandacht aan geschonken moet worden is het vak Wet op financiële dienstverlening. Het is een vak waar je tijd en energie in moet steken. Dit kan door veel mensen als tegenvaller ervaren worden, maar uiteindelijk is dit het vak waar de opleiding om draait en waar je mee moet werken.  Vanwege het feit dat dit zeer belangrijk is voor je loopbaan, maakt dit als tegenvaller, een
meevaller.

Tot slot moest ik een half jaar stage lopen bij Bergwerff Assurantiën. Dit was erg interessant en leerzaam. Hier ben ik door alle facetten van het bedrijf gelopen en daardoor heb ik alles wat ik heb geleerd kunnen toepassen.

Ik werk nu bij Samenwerkende Assurantie Assuradeuren waar ik op de front office werkzaam ben. In dit bedrijf merk je hoe belangrijk de certificaten van de Wet op financiële dienstverlening is en hoeveel aandacht eraan besteedt wordt. Bedrijven azen op deze certificaten en daarom was het niet moeilijk om aan werk te kopen. Bovendien volg ik nog een zelfstudie via LOI, Fiscaal, Recht en Economie.