Op bezoek bij Omar Munie

Tijdens de opleiding Managementassistent organiseer je in het tweede leerjaar een evenement. Wij hebben daarvoor de geliefde bn’er Omar Munie benaderd. Hij wilde graag met ons praten en natuurlijk hebben wij ons uiterste best gedaan om er het allermooiste van te maken! Wij zijn ontvangen in zijn flagship store aan de Coolsingel, daar staan zijn exclusieve tassen gepresenteerd voor de verkoop. Ook hebben wij persoonlijk met hem een interview gehouden.

Omar Munie is van een Somalische vluchteling een succesvolle ontwerper geworden. Omar Munie (Mogadishu, 1 juli 1985) is een ontwerper van tassen. Door zijn creativiteit en doorzettingsvermogen is hij inmiddels een bekende naam in de Nederlandse modewereld.

Onze hele klas is bij hem op bezoek geweest in zijn flagship store  De store bestaat uit drie verdiepingen, het museum, de winkel en de Bag and High- Tea.
We kregen eerst een rondleiding door het museum. Vervolgens kregen we een voorlichting over hoe hij is begonnen. In het museum stonden prijzen en bijzondere foto’s  met o.a. bekende Nederlanders die zijn tassen dragen. Ook  waren de  eerste exemplaren van zijn ontwerpen in mooie vitrines gepresenteerd. Avish (de broer van Omar Munie)  heeft ons alles duidelijk verteld, onze klas was erg enthousiast!
De komende weken bezoeken wij o.a. Feyenoord, de Rabobank en het restaurant Las Palmas. Wij houden jullie op de hoogte!
Rachida Tahiri
Student Secretariele beroepen, locatie Centrum
Benthemstraat 15

Op bezoek bij Omar Munie