Nog twee weken te gaan!

De voorbereidingen gaan gestaag verder. Het is nu zaak om de werkvoorbereiding en de salon op orde te krijgen. Hoe? Dat lees je in ons blog!

Nog twee weken te gaan!

Van de week ben ik, Melissa Vermeulen, samen met Ruby Passchier en docent Richard van der Kraan naar de bibliotheek geweest in Schiedam. Hier zal de speciale dag van de stichting NetNietGenoeg gaan plaatsvinden. We zullen die dag mensen die het niet zo breed hebben in het zonnetje zetten. Er zijn ook een aantal van de mode opleiding die de mensen leuk zullen aankleden, ook is er een ruimte voor de kleine kinderen, hier zullen zij lekker hun gang kunnen gaan.

Er is heel veel geregeld door de stichting. Natuurlijk ook de salon! We hebben het van de week gezien en het zag er nu al super uit. De vloerbedekking is al helemaal weggewerkt, zodat de haren er niet in zullen blijven hangen en de muren zien er fantastisch wit uit. Ook is er al decoratie om de salon op te vrolijken. Ruby en ik hebben het al helemaal denkbeeldig ingericht en Amily zal dit met Richard en nog iemand gaan neerzetten om het op die zaterdag tot een perfecte dag te laten verlopen. Ik heb de begroting gemaakt naar aanleiding van wat ik heb gezien in Schiedam en wat wij al ter beschikking hebben. Hoe wij de salon zullen aankleden lees je meer in onze volgende blog.