Nieuwe voorzitter PR-Commissie!

Hallo lezers,

Misschien hebben jullie mij al wel eens gezien bij eerdere berichten op het blog, maar ik zal mezelf toch nog even voorstellen. Mijn naam is Laura en ik volg de opleiding directiesecretaresse/managementassistent op de locatie Centrum in het derde leerjaar. Dit jaar ben ik de voorzitter van de PR-Commissie van onze afdeling. Samen met zes andere leden van de commissie organiseer ik de Open Dagen, Infodagen, Meeloopdagen enz. Ook zorgen wij voor de voorlichtingen op verschillende beurzen en scholen.

Nieuwe voorzitter PR-Commissie!

Deze week heb ik mijzelf voorgesteld in onze nieuwe eerste klassen ook verteld wat onze PR-Commissie doet. Ook plan ik belangrijke vergaderingen met de PR-Commissie om al onze activiteiten te bespreken. In november is bijvoorbeeld de eerste Infodag en op 30 oktober onze eerste hele grote AOB voorlichting van dit schooljaar. Genoeg te doen, dus!

Ik ben deze week ook begonnen met mijn stage bij mevrouw Reedijk, ik zal haar assisteren bij bijvoorbeeld het introductieproject en nog een aantal andere werkzaamheden. Ik heb erg veel zin in de komende twee periodes. Jullie zullen zeker snel weer van mij horen!

Laura Geluk
Financiële & Secretariële beroepen, locatie Centrum
 

Nieuwe voorzitter PR-Commissie!