Nieuwe schooljaar is begonnen

De vakantie is voorbij en voor ons ligt een nieuw schooljaar, vol van emoties, spanning, plezier en hard werken. Sommigen van ons zijn bang om dit jaar te beginnen, vooral in een nieuwe school.

Nieuwe schooljaar is begonnen

Elke keer is het erg stressvol. We zijn nerveus om te wennen aan een nieuwe plek, we vragen ons af of anderen ons zullen accepteren of gewoon om de nieuwe lessen. Maar we hoeven helemaal niet stressvol te zijn.
Op school is het niet alleen maar leren, we kunnen hier veel prachtige mensen ontmoeten, we hebben ook een kans om onze dromen te realiseren.
 

Ik ben Malva Toll, ik ben 17 jaar oud. Mijn droom was en is nog steeds om iets met het schrijven te doen. In de nieuwe school, kreeg ik de kans. Het bijhouden van een blog is een realisatie van wat ik zo vurig verlang.
Mijn vriendin Karolina Poltorak is ook 17 jaar oud en dankzij deze blog ze kan dit doen waarvan ze houdt. Zij zal voor de fotografie zorgen, dat dit blog zal interessant er uit zitten en dat jullie kunnen zien, wat doen we op het Start College, locatie Frankendaal.
  We zijn normale tieners die uit Polen komen, die waren wel zenuwachtig en benieuwd in om schooljaar te beginnen in een nieuwe school met de nieuwe klas en docenten. Nu, na een maand, voelen we ons zeer goed, wij ontwikkelen onze passies en interesses.
Dus school is niet een saaie plek, waar je alleen in je boeken zit. Het is wel belangrijk dat je werkt om een goede toekomst te krijgen, maar hier kunnen we onszelf ontdekken, onze talenten, en tegelijkertijd streven naar wat we willen in onze leven bereiken.

Nieuwe schooljaar is begonnen
Mijn droom....mijn kans!
Ga naar: Home - Startcollege

Lees ook deze blogs