Nieuw schooljaar begint met een peptalk

Zorgcoördinator Suzette Barron wilde het nieuwe schooljaar op een originele wijze beginnen. Zij heeft voor alle studenten van Zadkine Startcollege locatie Spijkenisse geregeld dat de workshop ‘Make my dream’  werd gegeven door Bram Bakker en Ineke Mulder. Bram is medisch directeur bij Sitagre en Ineke is directeur van Zadkine Startcollege.

Nieuw schooljaar begint met een peptalk

Vorige week kwam Bram Bakker, medisch directeur van Sitagre langs op locatie Spijkenisse. Voor de groepen van de opleidingen Assistent dienstverlening & facilitair en Assistent logistiek had hij een peptalk. De onderwerpen stress en wat er nodig is om door te zetten kwamen o.a. ter sprake.

Voor Suzette is Bram een voorbeeld en dat wilde zij delen met haar studenten. Eén van de kenmerken van de docenten op Zadkine Startcollege is namelijk dat zij betrokken zijn bij de studenten en hun toekomst. Dit betekent dat de docenten ook de functie van loopbaanbegeleider (lb-er) vervullen en ook na het behalen van het diploma nog betrokken blijven bij de student.

Na de peptalk van Bram kwam ook Ineke Mulder langs. Ineke is directeur van Zadkine Startcollege en voor Suzette hét voorbeeld hoe ver je het kunt schoppen. Ineke vertelde over haar carrièrepad: van juf op een basisschool naar directeur van een mbo school. Het kan; als je maar doorzet!

Suzette en de studenten kijken terug op een geslaagde workshop!

 

Tip!

Mocht je nou benieuwd zijn wat genoemde opleidingen voor jou kunnen betekenen, klik dan op de links of kom naar de open dag.

Nieuw schooljaar begint met een peptalk
Zij is een rolmodel voor mij!
Ga naar: Home - Startcollege

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen