Nationale Secretaressedag 2013

Donderdag 18 april 2013 was het Nationale Secretaressedag. Ook bij Secretariële beroepen op Zadkine werd dit gevierd. De lessen werden vervangen door een leuke dag voor de studenten.  Deze gehele dag was de proeve van bekwaamheid van Betul. Jullie zien haar hier op de foto. Wat gebeurde er allemaal?

Nationale Secretaressedag 2013

De aanstaande secretaresses kregen een workshop ‘uiterlijke verzorging’, waarbij de studenten opgemaakt werden en verschillende tips kregen. Ook konden de studenten voordelige producten van het merk ‘Oriflame’ kopen.

Bij het spel ‘Ik hou van Holland’ werd er enthousiast meegedaan door de studenten. Er werden teams samengesteld met een docent als teamcaptain. Het team met uiteindelijk de meeste punten, won het spel en mocht een heerlijke doos bonbons in ontvangst nemen.

Er werd ook een presentatie gegeven over vormgeving. Er werd verteld hoe je een presentatie geeft, waarom een huisstijl belangrijk is en welke soorten logo’s er zijn, de betekenis van de kleuren die je gebruikt en hoe je jouw gehele presentatie herkenbaar maakt.

Het was een leuke dag!

Jessy van den Bergh
Student Secretariële beroepen, locatie Zadkine Centrum
 

Nationale Secretaressedag 2013
Nationale Secretaressedag 2013
Nationale Secretaressedag 2013