Music And Fashion Battle 2013

Mijn naam is Nathanael de Jesus. Sinds kleins af aan had ik een droom om striptekenenaar worden  Ik deed toen op de basisschool altijd mee aan tekenwedstrijden en die won ik toen ook heel vaak. Ook toen was ik altijd bezig met mode en maakte ook altijd kleding voor poppen van de raarste materialen. Ik wist toen op dat moment ook nog niet wat een modeontwerper was .Toen ik op het Zadkine kwam heb ik me aangemeld voor het MAFB en werd uitgekozen om mee te doen. Ik wou het eigenlijk afslaan omdat ik het financieel gewoon niet kon redden. Gelukkig heeft de school en mijn stagedocent mij geholpen qua materialen en tips m.b.t de afwerkinging van de kleding. Het was een prachtige ervaring die me niet meer kan worden afgenomen.

Music And Fashion Battle 2013

Zondag 24 November  presenteerde Nathanael de Jesus zijn collectie in MAFB.
Zijn collectie was geïnspireerd door de jaren 20/30. Samen met  17 andere getalenteerde deelnemers hebben zij een hele mooie modeshow neergezet. Ik ging mee als hairstylist. Er waren echt hele goede ontwerpers, echt meer dan dat ik had verwacht. Ik zag echt mooie ontwerpen voorbij lopen, maar ook ontwerpen waarvan ik dacht ‘wat is dat nou’. Het was af en toe wel rennen en stressen om op tijd klaar te zijn, maar het was gelukkig allemaal gelukt en dat omdat wij een heel goed team vormde.  Ik vond het alleen jammer dat Nathaneal niet de ‘Beste ontwerper’ prijs had gewonnen, wat hij wel had verdiend ! Maar wij hadden wel de ‘Winnend Model’ prijs ! Het was een super ervaring en ik heb hiervan echt veel geleerd.

Marta AMT2a. ( haar en make-up)

Ik vond de show echt geweldig om te zien hoe verschillend we eigenlijk allemaal zijn qua kleding . Echt iedereen heeft zijn eigen fantasie gebruikt en eigen style verwerkt. Op een paar andere na, dat waren echt collecties van beroemde ontwerpers gekopieerd op een klein detail na, dat vond ik dat wel jammer . Wat ik mee heb gemaakt was zo geweldig, ik kreeg der vlinders in mijn buik van, omdat dit echt iets is waarmee ik in de toekomst verder wil gaan . De inzet van Natanael heeft me echt gemotiveerd  om mijn droom waar te maken . Door deze ervaring wil ik volgend jaar ook mee doen aan de show en ik hoop dat het me allemaal lukt.

Maria AMT2a ( haar en make-up)

Wil je het filmpje van de modeshow zien? KLIK HIER

Music And Fashion Battle 2013
Music And Fashion Battle 2013
Music And Fashion Battle 2013