Mijn laatste Open dag…....

Na al drie geslaagde Open dagen te hebben gehad, komt na morgen een einde aan de Open dagen voor dit huidige schooljaar.

Mijn laatste Open dag…....

Aangezien ik alweer in mijn laatste leerjaar zit, betekent het dat mijn aandeel in deze enorm leerzame en vooral leuke dagen er op zit. Ik kan met een goed gevoel terug kijken op de Open dagen die plaats hebben gevonden op Zadkine locatie Prins Alexanderlaan! Alle dagen waren anders, omdat iedereen er telkens weer het beste uit wil halen. Dat geeft een belangrijke boost voor zowel de medewerkers als de bezoekers.

Ook voor morgen zijn er weer diverse activiteiten, telkens weer een spannende, leuke en nieuwe uitdaging om zo’n duidelijk mogelijk beeld te creëren van de opleidingen binnen de locatie!
De afdeling van Juridische en Secretariële beroepen is gehuisvest op de Prins Alexanderlaan, maar een aantal collega’s en  studenten is ook te vinden in onze stands op het Benthemplein.

Ik hoop dat mijn PR-commissie en ik je morgen van harte mogen ontvangen op de locatie Prins Alexanderlaan 55 te Rotterdam.

Wij zijn ook te volgen via Instagram: Zadkine_ma
 

Met vriendelijke groet,
Valery van der Gaag
Voorzitter PR-commissie

Ik ben klaar voor morgen!

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen