Meneer Schoevers, bedankt!

Als secretaresse correspondeer je veel en is het erg belangrijk dat je een foutloze brief schrijft. Toch zijn er veel die nog problemen hebben met de beruchte d’s en t’s. Dit is op Zadkine natuurlijk geen probleem, hiervoor ga je gewoon naar het Taal-en-Rekencentrum. Onze directiesecretaresses in opleiding volgen bijles Nederlands bij meneer Schoevers. Een ontzettend lieve collega die zich 100% inzet voor onze studenten. Helaas neemt meneer Schoevers binnenkort afscheid van ons. De keren dat ik bijles heb gehad waren voor mij heel waardevol en leerzaam.  Dit heeft mij geholpen bij mijn voorbereidingen op mijn examen Nederlands. Op deze manier wil ik hem nogmaals bedanken voor alle  hulp en inzet.
 

Meneer Schoevers, bedankt!

Taal- en rekenbeleid staat al een aantal jaren hoog op de agenda van Zadkine. Om nog beter te kunnen voldoen aan de eisen heeft Zadkine het Taal- en Rekencentrum opgericht. Het Taal- en Rekencentrum richt zich in eerste instantie op ontwikkeling en ondersteuning van het lesaanbod voor Nederlands, Engels en Rekenen.

Meneer Schoevers, bedankt en tot ziens!

Hillary
Secretariële beroepen, locatie Centrum