Marouane studeert Human Technology

Hoi! Ik ben Marouane, 19 jaar en ik volg de opleiding Human Technology.

Marouane studeert Human Technology

Ik heb veel interesse in de autobranche en wil het liefst nieuwe technieken ontwikkelen die in auto’s worden geplaatst. Op dit moment zit ik in het eerste jaar maar in het tweede jaar gaan wij stage lopen. Hoe geweldig is het dan om een stage in de autobranche te vinden.

Wij zijn bezig met een project waarbij wij ons klaslokaal moeten herinrichtingen. We werken onder andere met SketchUp. Dit is een 3D-tekenprogramma en hiermee kunnen wij de ruimte in beeld brengen. In een groep van vier personen werk je het project uit en ik ben de aansturende factor in de groep. Bij dit soort projecten word je zowel individueel en als in groepsvorm beoordeeld.

Je krijgt bij de opleiding Human Technology veel praktijklessen. De theorie die gegeven wordt sluit goed aan bij de projecten. De docenten hebben veel weet van het vakgebied dus ik ga vast heel veel leren!

Ga naar: Home - Techniek