Marktmatch in de Maassilo

Op 4 en 5 oktober vond het Marktmatch event in de Maassilo plaats. Twee dagen lang werkten jongeren tussen de 17 en 25 jaar van verschillende opleidingen in teams aan uitdagingen van en mét wereldspelers uit de regionale foodsector op het gebied van plantaardig eten, voedselverspilling en het werven van jong talent!

Marktmatch in de Maassilo

Als Zadkine hebben we hieraan meegedaan op twee gebieden; We hebben de organisatie operationeel ondersteund met de catering en administratieve activiteiten. Daarnaast deden er twee studenten van de opleiding Brood en Banket en 1 student van de opleiding Internationaal Hotelmanagement en 31 studenten van International Business Studies en Business and Fashion mee aan de wedstrijd zelf.

In totaal hielpen er 17 studenten van de opleiding Ondersteunende administratieve beroepen van de Campus Hoogvliet. Zij waren verantwoordelijk voor het registreren van de gasten, hengelen tijdens het event, garderobe en kluisjes uitgifte. 21 studenten van de Horeca-opleiding van de Campus ondersteunden de catering met het serveren van de maaltijden, debrasseren, rondgaan met hapjes en het zetten van de zaal.

Van de opleidingen Internationaal Hotelmanagement, International Business Studies Business and Fashion wisten een heel aantal studenten de finale te behalen! Er werd gewerkt in teams waarbij jongeren van verschillende opleidingen en scholen waren gecombineerd. Deze teams werden op hun beurt weer begeleid door docenten van de verschillende scholen. Namens Zadkine was Bas de Reus de facilitator van twee teams. Er stonden 7 teams (van de 40) in de finale, waar bij in drie van deze teams Zadkine-studenten zaten!  Het was intensief voor ze, maar ze hebben contacten kunnen leggen en veel geleerd. Het werd een mooie samenwerking: tussen studenten van verschillende opleidingen, maar ook tussen studenten en onze meegekomen docenten!

Marktmatch in de Maassilo
Marktmatch in de Maassilo
Marktmatch in de Maassilo
Marktmatch in de Maassilo
Marktmatch in de Maassilo

Relevante opleidingen