Marco gaat voor Bouwkunde

Ik heb een tijdje bij een bouwmarkt gewerkt, de sfeer die daar hing was zo leuk dat ik graag in deze branche wilde studeren. Vandaar dat ik terecht ben gekomen bij de opleiding Bouwkunde.

Marco gaat voor Bouwkunde

Tijdens de opleiding krijg je naast theorielessen ook praktijk. Ik ben nu bezig met mijn definitieve ontwerp voor een bungalow. Dit ontwerp maken wij in het tekenprogramma CAD. Je krijgt hier ook les in. Doordat je er steeds mee bezig bent, gaat het allemaal een stuk sneller. Het leuke aan dit project is dat je vanuit een eigen idee een product maakt.

In het tweede leerjaar ga je stage lopen. Hier moeten aspecten van uitvoerder en architect in voorkomen. Zo mag je dus een bouwproces leiden en moet je dus ook ontwerpen. Erg leuk dus!

Ga naar: Home - Techniek