Lorna Limon & de studentenraad

Ik zit in klas DS1D van de opleiding Directiesecretaresse. Vanaf 26 november 2012 zit ik in de studentenraad. De studentenraad is voor studenten van verschillende opleidingen . Eens in de zoveel tijd gaat de studentenraad in gesprek met de directie. Hier wordt besproken wat er goed gaat en het is ook om inzicht te krijgen in wat beter kan. De studentenraad wordt begeleid door de directeur van Zadkine en zijn beleidsmedewerker. 

Lorna Limon & de studentenraad

Ik zit in de studentenraad, omdat ik denk dat dingen altijd beter kunnen op school. Zo kan ik proberen om inspraak te hebben op zaken die betrekking hebben op mijn opleiding en de school. Daarom is het voor mij belangrijk om mijn oren en ogen open te houden. Als studenten klachten hebben kunnen ze mij altijd aanspreken en dan zal ik het doorgeven. Om de zoveel tijd zal ik ook op de hoogte gehouden worden door de teamleider.

Door deze ervaring denk ik nog meer uit deze opleiding te halen. Je kan veel meer met deze opleiding dan je denkt,  maar je moet je eigen kansen creëren. Zorg voor je eigen groei en ontwikkeling en probeer het beste uit jezelf te halen. Wacht niet op anderen als je iets wil bereiken, want dan kan je lang wachten. Het is jouw doel dus pak het dan ook zelf aan!

Lorna Limon
Student Secretariële beroepen
Locatie Centrum