Leisure organiseert een avondvullend programma op Landal Miggelenberg

De eerstejaars klas Leisure & hospitality van Zadkine Centrum heeft op donderdagavond 15 maart 2012 een avondvullend programma georganiseerd voor gasten van bungalowpark Landal GreenParks Miggelenberg. De opleiding Leisure & hospitality leidt studenten op voor een baan in de recreatiebranche. Balie- en receptiewerkzaamheden, het organiseren van recreatieve activiteiten en leidinggeven zijn centrale onderwerpen binnen de opleiding. In het kader van het organiseren van recreatieve activiteiten is de opleiding van 13 tot 16 maart 2012 te gast geweest bij Landal GreenParks Miggelenberg. Gedurende deze week hebben de eerstejaars studenten workshops gehad in het organiseren begeleiden van recreatieve activiteiten, zoals: knutselen, (meeleef'theater, speurtochten en aqualeisure. De afsluitende opdracht van deze werkweek was het organiseren van een avondvullend programma voor de aanwezige gasten op het bungalowpark. 

Leisure organiseert een avondvullend programma op Landal Miggelenberg

Het programma begon met een circusvoorstelling. In deze circusvoorstelling hebben de studenten een aantal optredens gegeven: shawljongleren, bordjes draaien, jongleren met balletjes en ringen en acrobatiek. Daarna was het tijd voor een datingshow en de avond werd afgesloten met een spelshow. De studenten hebben de week als gezellig en leerzaam ervaren. Bij thuiskomst in Rotterdam ontvingen we zelfs van vaste gasten van het bungalowpark een leuke reactie die we de lezers van de Zadkine Blog niet willen onthouden. 

Hallo Leisure-leerlingen, 

Wat een geweldig leuke avond hebben jullie ons gegeven.Ook onze kinderen waren zeer enthousiast. Lars (11) lijkt het een leuke opleiding, dus wie weet hebben we een recreatiemedewerker in de dop! Ivar (2, bijna 3) is nog heel puur in zijn emoties en was geschrokken van Roodkapje en de wolf, maar hij kan tegelijkertijd iedereen die iets liet vallen (ballen, ringen of bordjes) ongenadig uitlachen....... Wij hebben erg genoten van het enthousiasme, de inzet en de verbroedering.....Hand in hand, kameraden??? Kortom, een hele leuke afsluiting van onze vakantie.

 

Marcel Wolf, Yvonne Koenders, Lars Wolf alias Mister Miggelenberg en Ivar Wolf.