Kookliefhebber? Nattaniel vertelt over de opleiding Kok bij Zadkine

Naast het koken en het bereiden van gerechten voor de gasten, voer je als kok ook voorbereidende, productie- en afrondende werkzaamheden uit in de keuken. Je bent goed in het werken in een team en in staat om werkprocessen en werkzaamheden goed te plannen. Bij het bedienen en het koken voor de gasten houd je rekening met hun wensen en verwachtingen. Daarnaast zorg je er als kok voor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verlopen. Ook werk je als kok nauwkeurig, ben je stressbestendig en vind je het niet erg om op wisselende tijden te werken. Hou jij van koken en wil je meer weten over de opleiding Kok van Zadkine? Bekijk dan het interview van Nattaniel, die deze opleiding bij Zadkine volgt.

Wil je graag meer weten over de toelatingseisen en waar je na het afronden van de opleiding kan gaan werken? Lees dan snel verder