Koffie zetten? Daar heeft een Managementassistent geen tijd voor!

Mijn naam is Valery van der Gaag, tweedejaars student van de niveau 4 opleiding Managementassistent. Dit schooljaar ben ik begonnen aan mijn stage achter de balie van Juridische & Secretariële beroepen. Inmiddels zitten er alweer een aantal weken op. Het is erg leuk om te zien hoe snel je je ontwikkelt  op een stageplaats als deze én hoe ver je ergens mee komt op het moment dat jouw werkzaamheden overslaan in enthousiasme.

Koffie zetten? Daar heeft een Managementassistent geen tijd voor!

Men denkt vaak dat een assistent alleen maar koffie zet,  maar in werkelijkheid heb ik daar praktisch niet eens de tijd voor! In de eerste weken hield ik me vooral erg druk bezig met het organiseren van de zakelijke fotoshoot voor onze eerstejaars studenten van Juridische en Secretariële beroepen, deze is a.s. maandag. Ook ben ik het aanspreekpunt voor onze studenten die op stage zijn. Ondanks dat ik pas een maand als stagiaire werkzaam ben, weet  ik nu al zeker dat ik in  de toekomst als allround Managementassistent aan het werk wil! Geen dag is hetzelfde!

Stage lopen is niet het enige wat ik doe binnen de opleiding. Samen met een aantal leuke en enthousiaste medestudenten, maak ik deel uit van onze PR-commissie waarin ik de taak ‘assistent voorzitter’ heb. De PR-commissie bestaat dit jaar uit zeven gemotiveerde studenten van onze opleiding aan de Prins Alexanderlaan. Ons team is momenteel al druk bezig met de voorbereidingen voor de eerste Open dag op 3 november. Je komt toch ook?

Valery van der Gaag

Assistent PR-commissie

Secretariële beroepen, locatie Prins Alexanderlaan

Je bent het aanspreekpunt!

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen