Kimberly Smit met de opleiding Leisure een dagje op de camping

Kimberly Smit is eerstejaars student bij de opleiding Leisure & hospitality van Zadkine te Rotterdam. Ze wil graag meer vertellen over de excursie die ze onlangs met haar klas gehad heeft naar camping ´Delftse Hout´ te Delft in het kader van haar projectonderwijs over de camping.

Kimberly Smit met de opleiding Leisure een dagje op de camping

Op woensdag 5 oktober 2011 zijn we met onze hele klas (L1A) naar de camping ´Delftse Hout´ te Delft gegaan. Dit bezoek was in het kader van onze GOE ´Op de camping´. Een GOE is een soort project die wij op school doorlopen, gedurende onze opleiding. We moesten na de lessen achter de school verzamelen en op de bus wachten. Eenmaal in de bus kregen we nog uitleg over de opdrachten die we over dit bezoek moesten maken en werd er gezegd wat we vandaag gingen doen. Het was niet ver reizen naar de camping. Op de heenweg moesten we wel eerder uitstappen, omdat we ineens voor een hele lage brug stonden en de bus kon daar niet onderdoor. Dus het laatste stuk werd gelopen.

Eenmaal aangekomen op de camping werden we hartelijk ontvangen door de bedrijfsleider van de camping, de heer Meijkamp. We konden wat drinken en kregen een koekje erbij. Na de kleine pauze die we hadden gehad, hielp hij ons met het invullen van de opdrachten die we moesten maken, door middel van een presentatie. In deze presentatie werden al onze vragen beantwoord. Hij heeft ons veel verteld over de camping in het algemeen, maar natuurlijk ook over zijn eigen camping specifiek. Daarna was het tijd om de camping te gaan verkennen. We hebben alle centrale voorzieningen en recreatieve faciliteiten van de camping gezien, maar ook de verschillende soorten accommodaties en standplaatsen die je op de camping kon vinden. Er zijn veel foto's gemaakt die dag en er is ook veel opgeschreven.

Op het eind hebben we nog wat groepsfoto's gemaakt en daarna stond de bus er weer en was het tijd om weer terug naar huis te gaan. We hebben een leuke dag gehad, waarin we veel geleerd en gezien hebben. Ik wil ook nog even kwijt dat ik het leuk vond om een keer een stukje te mogen schrijven voor de Zadkine Blog en ik hoop dat iedereen het leuk vond om te lezen.