Kick-off voorlichtingen

Vorige week woensdag was het dan zover, onze eerste voorlichtingsavond van dit schooljaar.

Kick-off voorlichtingen

Tijdens de opleiding Managementassistent ben je natuurlijk altijd bezig met plannen, organiseren en meedenken. Dus……wij zorgen er voor dat ook Marketing & Communicatie weet dat wij zoveel mogelijk voorlichtingen willen verzorgen. Zo waren wij vorige week te gast op het HMC in Rotterdam, waar alle VMBO studenten uit de regio Rotterdam Noord zich met hun ouders hadden verzameld om informatie te krijgen over alle opleidingen in het mbo. Samen met de Zadkine uitblinker Daniëlla en een aantal enthousiaste studenten uit onze PR-commissie, hebben wij een presentatie over alle opleidingen binnen ons cluster gegeven en in de Zadkine-stand verdere informatie verstrekt. Het was een leuke ervaring en het is fijn om te zien dat men meegaat in het enthousiasme dat wij uitstralen als voorlichters van Zadkine. Wat ik het belangrijkste vind, is dat een aankomend student bewust bezig is met waar zijn of haar interesses liggen, zodat hij of zij de motivatie behoudt om het einddoel te realiseren.

Ons bezoek aan het HMC was niet het enige wat er op de planning stond voor deze week. Onze eigen Open Dag vond namelijk afgelopen donderdag plaats en ook daar hebben wij weer ons beste beentje voor gezet. We zijn druk bezig geweest met alle voorbereidingen om onze Open Dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Net als elk jaar is er van elke opleiding binnen ons cluster dan een stand te vinden in de kantine en een aantal opleidingen geeft op de eigen afdeling presentaties. Wij natuurlijk ook!  Onder het genot van een drankje dat ook verzorgd werd door twee studenten, hebben de bezoekers alle informatie kunnen verzamelen waar zij naar op zoek waren.

Het was een enorm drukke week, want vorige week maandag was de ouderavond voor onze eerstejaars! Maar…..daarover later deze week meer.

Valery van der Gaag

Secretariële beroepen, locatie Prins Alexanderlaan

Kick-off voorlichtingen
Kick-off voorlichtingen
Kick-off voorlichtingen
Ik plan, organiseer en denk graag mee......

Lees ook deze blogs

Relevante opleidingen