Kevin volgt de opleiding Sport en bewegen

Elke schooldag staat Kevin van Doorn, 18 jaar op het Fabrisplein in Schiedam. Hij volgt de opleiding Sport en bewegen, niveau 2 bij Zadkine Spijkenisse.

Kevin volgt de opleiding Sport en bewegen

"Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding en loop nu 14 uur per week stage bij Thuis Op Straat in Schiedam. Ik ken TOS al heel lang. Bij TOS Noord heb ik ook gewerkt. Ik woon in Schiedam dus het is een mooie plek. Het is leuk om kinderen te stimuleren meer buiten te spelen. We lenen speelgoed en sportartikelen uit en organiseren activiteiten tussen 15 en 17 uur. Via een vriend van mij die ook de opleiding Sport en Bewegen volgt, ben ik bij Zadkine terecht gekomen. Naast de vele uren sport binnen mijn opleiding, doe ik zelf niet aan sport. Ik ben elke dag om 11 uur bij het kantoor van TOS om opdrachten te maken van school en om de middagactiviteiten voor te bereiden", aldus Kevin.

 

Geschreven door Matthijs van Muijen.
 

Ga naar: Home - Welzijn & Sport