Justine en haar stage op het ss Rotterdam

Justine van Halderen is geslaagd voor de opleiding Leisure & Hospitality Executive. Bij de opleiding leiden we je op voor aankomend recreatiemanager. Justine heeft tijdens haar laatste stage, stage gelopen op het ss Rotterdam. Ze heeft er zelfs een baan aan overgehouden. Ben je benieuwd naar haar verhaal? Lees dan snel verder!

Justine en haar stage op het ss Rotterdam

Het begon 2 jaar geleden, het eerste jaar van mijn opleiding Leisure & Hospitality executive. Met een groep van 5 personen mochten we stage lopen op het ss Rotterdam en wat een ervaring was dat! Ik werkte toen langs de tourroute en leerde over de geschiedenis van het schip  met de verhalen van de shiphosts. Meteen was ik gefascineerd en dacht: Ooit kom ik terug!

Nu 2 jaar later kreeg ik nogmaals de kans om stage te lopen op een unieke en geweldige locatie ditmaal bij de Boardrooms op het Boat Deck.
Deze afdeling is zeer veelzijdig en geen dag is hetzelfde. Dit zorgt bij mij voor uitdaging en dat verveelt nooit. Voornamelijk ben je bij deze afdeling bezig met gastvrijheid naar de zakelijke gasten toe, maar ook af en toe krijg je de kans kleine evenementen bij te wonen, denk aan netwerkbijeenkomsten, modeshows, huwelijksaanzoeken en ga zo maar door. Sommige dagen kunnen zeer druk zijn en ben je continu aan de wandel. Andere dagen krijg je de kans om meer zaken achter de computer af te handelen. Denk dan ook aan reserveringen en aanvragen voor kleinere activiteiten. Vanuit de Boardrooms worden ook aanvragen van gasten behandeld, bijvoorbeeld een gast wil zijn verjaardag vieren en hierbij een tour boeken met hierbij een diner in de Club Room, dan verzorgen wij dat.

In de afgelopen 4 maanden aan boord heb ik ontzettend veel geleerd en geweldige mensen leren kennen. Ik ga mijn tijd hier niet missen, want ik heb inmiddels een baan aangeboden gekregen!
Leuke en lieve collega’s. Bedankt!